040 - 54 28 80

En central samarbetspartner


Eftersom vår terminal ligger nära både Inre och Yttre ringvägen, så är vi lättillgängligt placerade för såväl små som stora fordon. Det skall vara enkelt att ta sig ut till oss, både för privatpersoner och företagare. Idag levererar vi material till ett stort antal företag, såsom Malmö Stad, VA Syd, NCC Industry, Malmö Lastbilcentral, Green Landscaping, Peab samt Skanska, bara för att nämna några.

Våra medarbetare

Miljöfabrikens medarbetare besitter en enastående kompetens inom sina respektive områden. Välkommen till oss med dina frågor.


Placeholder image

Daniel Wext, VD

Med sin breda erfarenhet från bygg- & anläggningsbranschen ser Daniel till att alla medarbetare får växa i sina respektive roller. Han är en driven ledare med en särpräglad känsla för hög service gentemot våra kunder.


Daniel når ni på: 0709-768 366, eller daniel.wext@miljofabriken.com

Placeholder image

Niklas Forsberg, Säljare

Med sin långa erfarenhet från transportbranschen är Niklas lyhörd för kundernas behov och ser till att varje beställning får samma höga service.


Niklas når ni på: 0709-768 378, eller niklas.forsberg@miljofabriken.com

Placeholder image

Petra Lundahl, Ekonomiansvarig

Med sin långa erfarenhet inom ekonomi och administration ser Petra till att fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra fungerar. Alla frågor gällande ekonomi hjälper Petra er med.


Petra når ni på: 0709-768 390, eller petra.lundahl@miljofabriken.com

Placeholder image

Lisa Svensson, Vågadministratör

Den höga servicenivån över vågarna i Oxie och Trelleborg är det Lisa som ansvarar för. Har ni frågor om följesedlar eller leveranser så hjälper Lisa er.


Lisa når ni på: 0709-768 225, eller lisa.svensson@miljofabriken.com

Placeholder image

Niclas Johansson, Maskinförare

Niclas är ansvarig för den dagliga driften på terminalen. Han är dessutom vår smed/reparatör när något går sönder. En skicklig maskinförare som även ombesörjer tillverkningen av alla specialprodukter.


Niclas når ni på: 0709-768 278

Placeholder image

Christian Lööw, Maskinförare

Christian är Miljöfabrikens nyaste medarbetare. Han har en lång erfarenhet inom återvinningsbranschen och ansvarar för sorteringen hos oss. När han inte sitter i sorteringsmaskinen så hjälper han till med utlastning.


Christian når ni på: 0709-768 274

Placeholder image

Krille Bondesson, Maskinförare

Krilles långa erfarenhet som maskinförare gynnar kunderna när dom behöver hjälp med val av material. Krille sköter utlastningen på terminalen i Oxie.


Krille når ni på: 0709-768 249